NATTVANDRARNA BROMSTEN  -  En ögonblicksbild

Nattvandrarna Bromsten vandrar från Spånga Blå Bands lokaler kl 19.30 fredag den 15 januari och börjar med en tur upp till Hjulsta för att vara med på utsättningen. Efter det kommer vi överens om vart vi går (eller åker om det blir för kallt) och avslutar ca 23.00. Prova gärna på att komma ut med oss hela eller del av kvällen. Hör av dig om du ansluter senare så vi kan komma överens om var och när samt ta med väst. Välkomna!
 
Även följande två helger planerar vi att vandra på fredagar och den 29:e vill vi väldigt gärna bli fler då två av oss fyra har annat för sig. Har du inte möjlighet förr är du extra välkommen med ut då!
 
I lördags hade vi en lugn vandring genom Bromsten i kylan, vi hälsade på inne på fritidsgården i Bromsten där det var lugn och trevlig stämning med många ungdomar, mest tjejer för ovanlighetens skull, kul! Vandrade vidare till Spånga station via fältet och Spånga IP. Mötte mest hundägare innan vi kom fram till Spånga station där det var lite mer folk när tågen/bussarna kom och åkte. Hittade några trasiga lampor som vi rapporterar in och träffade på Trygg Hemgång Västerort så det var både röda och gula jackor/västar som bl a rörde sig runt Spånga stationsområde för allas trygghet.
Nattvandrarna Bromsten genom
Karin Jonasson